För er som arbetar som veterinär

, , Kommentarer inaktiverade för För er som arbetar som veterinär

Om du arbetar som veterinär finns det stora möjligheter för dig att handla på nätet. Förutom sjukvårdsmaterial och övrig utrustning finns det kontorsmaterial som du behöver. Du hittar det online så titta här. En smidig lösning för dig och du sparar dyr tid genom att utnyttja tjänsten, därmed kan du göra annat arbete istället.

Det är skönt när du får en större översikt av butiken och dess sortimentet, och det genom datorns skärm. För dig blir det genast enklare att jämföra priser, i jämfört med att besöka en fysisk butik. Att se över kostnaderna är bra då priserna för djursjukvården har skenat. Det gynnar även djuren.

Djur och aktiviteter

Alla djur behöver någon form av aktivitet dagligen. Du som veterinär har möjlighet att påverka djurägaren med uppmuntran och ge olika förslag på aktiviteter som passar djuret. Det behöver inte vara några dyra nya produkter utan det går bra att pyssla och tillverka leksakerna själv.

Katter till exempel kan du göra leksaker till av gamla överblivna kartonger. Det går bra att använda fjädrar och garnnystan. Att stimulera med aktiviteter bidrar till bättre hälsa för djuren. Har du en gammal PET-flaska gör det susen samt överblivna rullar från toalettpapper fungerar fint.