Köp något stimulerande för hunden

, , Kommentarer inaktiverade för Köp något stimulerande för hunden

De flesta hundägare vet att det krävs många och ibland långa promenader oavsett väder. Kommer inte hundarna ut på sina dagliga promenader kan de bli både rastlösa och olyckliga. Men hundar kräver mer än promenader för att vara stimulerade. Hjärngympa med hjälp av olika övningar och leksaker är väldigt bra för din hund.

Tips på aktivitetsleksaker

Det finns en hel del att välja på när det kommer till aktivitetsleksaker till din hund. Idag när man kan man handla på nätet kan man enkelt klicka hem det man behöver.

Det finns matskålar för den glupska hunden som behöver lite utmaning för att inte bara slänga i sig maten. En sådan skål tränar hundens hjärna och hjälper den att sakta ner när den äter.

Det finns också olika sorters aktivitetsbrickor där hunden måste utföra vissa moment innan den når godiset. Det finns även godisbollar med hål i olika storlekar som hunden måste rulla över golvet. Bollen måste rulla rätt för att godiset ska ramla ut.

Stimulans för hunden stärker er relation

När du stimulerar din hund med leksaker, övningar och lekar som ni utför tillsammans får du mer än en glad hund. Du och din hund jobbar också på er relation och ert samarbete när ni jobbar tillsammans med en aktivitet.